KerstgalaKerstgala

Op zaterdag 9 december is het startschot van het Lustrumjaar met het traditionele Kerstgala. Natuurlijk is een kerstgala een groots feest waar ieder lid, donateur, oud-lid, oud-donateur en eenieder die ooit iets heeft bijgedragen om deze mooie vereniging vorm te geven (met of zonder partner) uitgenodigd!

Hoe ziet het kerstgala er uit?

De inloop in “De Loods” adres Neutronstraat 3, Groningen is vanaf 17:30 uur. De avond is inclusief een 4-gangen diner waarna er aansluitend een groots feest wordt gegeven. Het thema van het kerstgala is The Roaring 20’s!

Dresscode

Natuurlijk dien je netjes gekleed te komen op een gala. De dresscode is als volgt: je dient in galakleding te komen. Dat houdt in dat je de keuze hebt om te kiezen uit een van de 2 volgende keuzes: een (tenminste 2-delig) pak of een nette jurk. Mocht je het voor elkaar krijgen om je kleding in een jaren 20-stijl voor elkaar te krijgen en je volledig correct de gala etiquette weet te volgen, dan krijg je bonuspunten!

Oudleden

We doen ons best om zo veel mogelijk mensen persoonlijk te benaderen, maar dat is altijd lastig om van iedereen contactgegevens te vinden. Zeker omdat we het in dit geval over vele generaties oud-leden moeten vonden is het zeer welkom en handig als je ons meehelpt met de mond-op-mond-reclame door de leden uit jouw jaar persoonlijk uit te nodigen!

Wat kost het Kerstgala?

De kosten van een kaartje voor het Kerstgala zijn €100,-. Studerende leden en studerende donateurs van het C.v.L. hoeven maar €60 te betalen. Deze kosten zijn voor de toegang van het Kerstgala en is inclusief een 4-gangendiner, meerdere consumpties en hapjes gedurende de avond. Bovendien ontvang je aan het einde van het lustrumjaar een mooi Lustrumboek over het C.v.L. 

Oud-leden die wel naar het feest willen komen, maar niet deelnemen aan het diner zijn voor €60 welkom vanaf 20:00 uur.

Wees er snel bij, want de inschrijving staat open tot en met 30 november aanstaande!

Als je vragen of opmerkingen hebt stuur dan vooral een mailtje naar “lustrum2023” @ dit domein! Ons doel is namelijk dat we
voor iedereen een zo mooi mogelijk kerstgala willen organiseren!

Updates

De komende maanden zal er steeds meer informatie kunnen worden gegeven over het kerstgala. Mocht je vragen hebben of updates willen ontvangen dan kun je ons mailen via “lustrum2023” @ dit domein.

Update 29 oktober 2023: de kaartverkoop is geopend! Hier kun je je kaartje kopen!

Update 3 November 2023: Informatie over de prijzen toegevoegd